Σύγχρονο μοντέλο διοίκησης & διαχείρισης

Με ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και με πλήρη καταμερισμό των αρμοδιοτήτων , η Διοίκηση είναι εκεί που χτυπά η καρδιά της εταιρείας.

 

 

Τμήμα Πωλήσεων

sales strategyΤο Τμήμα Πωλήσεων αναλαμβάνει την προωθήσει και να έρθει σε επαφή με τους πελάτες μας αξιολογώντας τις βασικές τους ανάγκες ώστε να στοιχειοθετηθεί η Οικονομική και Τεχνική Προσφορά που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις των πλέον απαιτητικών πελατών.

 


 

Τμήμα Προσωπικού

human resources Το τμήμα Προσωπικού είναι υπεύθυνο για την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους της εταιρείας μας για να καλύπτει τις ανάγκες τους και να επιλύει τα προβλήματα τους. Συνδράμει στην εκτέλεση των αναλαμβανόμενων έργων.

 


 

 Τμήμα Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού

planΕίναι το τμήμα που αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις πληροφορίες, τους φύλακες, να αναγνωρίσει τα σημεία τρωτότητας και να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας, ενώ σε συνδυασμό με το Τμήμα Προσωπικού αναλαμβάνουν την εκτέλεση και υλοποίηση κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία μας.

 


 

Τμήμα Αξιολόγησης-Εξέλιξης-Εκπαίδευσης

 

ekpaideysi

Το Τμήμα Εκπαίδευσης είναι υπεύθυνο για την πρόσληψη και την εκπαίδευση των εργαζομένων και ταυτόχρονα υπεύθυνο για την ενημέρωση του προσωπικού σε ότι αφορά την εξέλιξη στην παγκόσμια αγορά της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας Η επιτυχία στην επίτευξη ακόμα και των δυσκολότερων έργων φύλαξης βασίζεται στην τεχνογνωσία των εργαζομένων της εταιρείας. Αυτή ακριβώς η τεχνογνωσία επιτυγχάνεται μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της. Τα προγράμματά σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνουν το ανθρώπινο δυναμικό μας και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών πελατών μας. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι αλληλεπιδραστικά με χρήση μελετών περιπτώσεων, ομαδικών ασκήσεων ομιλιών παρουσιάσεων και συζητήσεων. Διεξάγονται στa ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρεία μας σε ολιγομελή τμήματα.

 


 

Τμήμα Εξοπλισμού

6a0147e41f3c0a970b01a73dba51f6970dΟμάδα συνεργατών μας αναζητά τις καλύτερες τιμές για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε κάθε μας φύλαξη στοχεύοντας στον περιορισμό του κόστους χωρίς απώλεια στην ποιότητα ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές ης αγοράς.